Praktijk voor zangles en stemcoaching

Pansori Living Sound

In 2014 heb ik de opleiding Pansori Living Sound afgerond. Een klankopleiding die de hoge frequenties ontwikkelt in de stem. De klanktherapeut zet hiervoor de eigen stem in. De tonen met hoge frequentie worden ook wel briljante tonen genoemd. Vooral deze tonen zijn helend. Ze kunnen inwerken op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau. De stem kan met al deze gebieden in resonantie gaan en daardoor verandering in gang zetten. Het zingen van deze klanken ondersteunt ons zelfgenezende vermogen. Het kan ons helpen verantwoordelijkheid te nemen voor onze eigen helingsprocessen.

Deze manier van werken vindt zijn oorsprong in het klankgeoriënteerde zingen van de Lichtenberg Methode en is door Yvonne de Bruijn verder ontwikkeld als een uitgebreide en fascinerende methode voor heling.Telkens ben ik verwonderd en dankbaar als ik merk wat de klanken kunnen doen en hoe diep de vibraties in ons systeem doorwerken.

Een klanksessie duurt ongeveer één uur. Wil je er meer over weten, bel me gerust.

Wanneer Ada voor me gaat zingen lijkt het wel alsof ik bij de eerste klanken gelijk een soort 'wakker worden' ervaar. Er is iets dat groter is dan wat ik me normaal gesproken bewust ben.

Mariette

Bijna 5 jaar geleden heb ik een herseninfarct gehad. Ik had weinig restverschijnselen, maar nog altijd had ik weinig energie. Na het zingen van Ada werd ik heel emotioneel en had sensaties in het linkeroor en linkerdeel van mijn hoofd, daar waar ik het infarct heb gehad. Ik weet niet waar dit heen gaat, maar ik heb sindsdien veel meer energie. Telkens als Ada voor me zingt gebeurt er veel. Ik kom in een andere bewustzijnstoestand en krijg tijdens het zingen veel beelden. Ik weet niet precies hoe, maar het helpt me in mijn proces. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik heb ook zangles bij Ada. Na het infarct heb ik een aantal dagen niet kunnen praten en het zingen ging lange tijd nauwlijks meer. Ook het zingen gaat me nu beter af.

Mieke

 

Back to Top